Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τον αρχικό καθαρισμό ενός κτιρίου ή διαμερίσματος μετά από ανέγερση ή ανακαίνιση, ώστε να εξαλειφθεί η σκόνη και τυχόν περίσσεια υλικά που έχουν απομείνει στο χώρο. Αντίστοιχα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του επιθυμητού χώρου πριν ή μετά από μετακόμιση.

Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο ιδιόκτητο εξοπλισμό που απαιτείται για τον κάθε χώρο, για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο σωστός καθαρισμός των χώρων σας, γίνεται πάντα με οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

Οι καθαρίστριες αναλαμβάνουν καθημερινά εξειδικευμένους οικιακούς καθαρισμούς σε όλη την Αθήνα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών και να εξασφαλίσουν ένα καθαρό περιβάλλον διαβίωσης.


Το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρείας «Dr Clean» διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, ενώ χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας. Το γραφείο μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα υποψηφίων που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προσόντα, εμπειρία και γνώση, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την τελική επιλογή σας.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με έναν αντιπρόσωπο της εταιρείας μας για να επιλέξετε κι εσείς με τη σειρά σας άτομο της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει.


Οι υπηρεσίες μας στον καθαρισμό:
01. Εξειδικευμένοι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων
02. Αρχικοί καθαρισμοί
03. Καθαρισμοί εργοστασίων
04. Καθαρισμοί γυμναστηρίων, νοσοκομείων, σχολείων, παιδικών σταθμών-παιδότοπων, εκθέσεων, κινηματόγραφων, εμπορικών κέντρων, τραπεζών, ξενοδοχείων, εργοστασίων, βιομηχανικών χώρων.
05. Καθαρισμοί υαλοπινάκων
06. Συντήρηση γραφείων
07. Πλύσιμο μοκετών, καθισμάτων, στρωμάτων
08. Βιολογικοί καθαρισμοί
09. Κηπουρικές εργασίες
10. Καθαρισμοί σκαφών και πλοίων
11. Αεροδρόμια